Το γραφείο

slide-img-004.png

Η φιλοσοφία

Σχετικά με εμάς

Το διαιτολογικό γραφείο βρίσκεται στην πόλη της Καρδίτσας, Μπότση 8. Είναι ένας χώρος σύγχρονος, λειτουργικός και ευχάριστος με άρτιο εξοπλισμό για τη συνολική ανάλυση της σύστασης του σώματος. Η αρχιτεκτονική διαρρύθμιση του χώρου δημιουργήθηκε με φροντίδα και μεράκι, ώστε ο επισκέπτης να αισθάνεται άνετα και ευχάριστα τόσο στο χώρο αναμονής όσο και στο χώρο του γραφείου..

Έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στην επιστήμη της διατροφής και στην διαιτολογική πράξη, αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα, το διατροφικό πρόβλημα του κάθε ενδιαφερόμενου. Καθένας από εμάς διαθέτει τον δικό του ατομικό μεταβολισμό, έχει τα δικά του προβλήματα υγείας και ασκείται με διαφορετική ένταση και συχνότητα. Επίσης, ζει με τα δικά του ιδιαίτερα ωράρια και έχει τις προσωπικές διατροφικές προτιμήσεις .Προσαρμόζουμε την δίαιτα – διατροφη στις συνήθειες του καθενός ξεχωριστά και όχι το αντιστροφο γιατι μονο ετσι μπορει να τηρηθει το προγραμμα μακροπροθεσμα.

Δεν υπάρχει φαγητό που απαγορεύεται και που δεν μπορούμε να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας εκτός και αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Δεν υπάρχουν τροφές που παχαίνουν ή αδυνατίζουν. Οι ποσότητες κάνουν την διάφορα!

Η επικοινωνία της Κλινικής Διαιτολόγου με τον διαιτώμενο είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο στο χρόνο της συνεδρίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διαιτολόγο μέσω e-mail οποτεδήποτε θέλετε ή τηλεφωνικώς.

Θα σας βοηθήσουμε να δείτε τη διατροφή ως μέσο πρόληψης αλλά και ίασης της ασθένειας, ως μέσο βελτίωσης της ψυχοσωματικής σας κατάστασης και φυσικά ως οδηγό διατήρησης ενός φυσιολογικού βάρους

Ισορροπημένη διατροφή = υγεία και ευεξία

 
Μέγεθος Γραμματοσειράς
Αντίθεση